الأحد، 31 يوليو 2011

eNjuY with family...

Hai sume.. esok kte bakal menyambut Ramadhan..

Iqa nak wish SELAMAT BERPUASA KPD KORANG SUME!!!

Semalam,Alhamdulillah iqa dapat jumpe family iqa..

Da dua bulan kot x jumpa diowg sejak iqa belajar kat u ni..

Rindu gler kat diowg..

Mak iqa sempat beli kain nak buat baju rye..

Nilai kan terkenal ngan kain yg amat murah..

So,memang banyak r mak iqa beli kain...

Bhaha..

Paling best,, Petang tu iqa sempat drive nagn adik iqa pegi jalan2 kwsn Nilai..

Memang iqa rindu gler nak drive!!

Lawak btolla.. iqa kan da lame gler x drive,,so, mcm kekok r skeet..








Ade sekali tu, iqa nak reverse kete, tp byk kali mati enjin,,

Adeke ptot budak2 laki yg lalu kat situ gelakkan iqa!!!

Hampeh!! Adik iqa time tu memang malu gler.. ngee..

Tapi Iqa selamba rock je.. peduli ape,,lantak r..

Malam tu plak, iqa sepatotnye blik asrama,, tp iqa mals r..

Iqa nak teman mak ngan ayah tdo kat masjid,,

Syok kot tdo kat masjid!! First time..

Even tido kat masjid, iqa memang lena sungguh..

Tapi memang rse gembira sangat family lawat iqa ...

Bile di0wg nak balik tu, memang rase sede sgt,,,huu..





 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa