الجمعة، 24 أغسطس، 2012

PICNICRAYA :)


PICNICRAYA????
Hahaha~ade ape dgn perkataan nieh?? Sebab raya ke-5 family iqa gi picnic!
Hak3..cam kelakar kan,, org pi beraya,, ktowg plak ngah bz nak berpicnic..
Tapi tak jauh pon,,just kat Teluk Batik, Perak…
Tah ape mimpi mak iqa ajak gi sne… dy kata nak menenangkan fikiran…hee
Lagi pon mak iqa cakap bile lagik nak pegi,,,iqa kat UIA, adik plak skol asrama,,
Mak ayh bz bekerja,, xdek mase,, ni je la masenye ktowg nak gi melancong p0n~
Perjalanan amek mse selama 2 jam je sbab iqa dok Malim Nawar,,so, ikut jln shortcut dri sini…
Kitowg sampai pagi pkol 11.30, so,, bile smpai sana iqa ngan adik iqa terus trjun laut!hahaha..
Terexited la plak bile da lame tak mandi laut,,,
Pagi tak ramai sgt org,, tp bile da tengah hari tuh tetibe ramai la plak manusia…heee~
Klo mandi laut tuh bese la kan kene lawan ombak~ huu…
Penat jugak asyik terminum air masin je…
Then,,, iqa ngan adik iqa sempat jugak naek Banana Boat!
Hahaha,,, best woa~
Mula tuh cuak jugak sebab macam bahaya jew,,, padahal tak pon…
Klo da pegi Teluk Batik tuh mesti akn pergi Lumut jugak kan…
Kat sana ktowg sempat membeli belah,,,
Argh~ paling tak bole lupa,, makan laksa kat tepi laut…
Sedap gler laksa tuh,, xtaw nape… mak iqa ckp sebab dari ikan fresh..hee~
Bile balik umah bwu pasan muka jadi merah gler kowt!
Hee,, mcm pakai blusher je da.. ye r kulit terbako kowt mandi laut ngah panas2….
Adeh!

Kat Teluk Batik 


Kat Lumut 

Makan! Makan!







 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa