الثلاثاء، 19 نوفمبر، 2013

Family Day Caring Club IIUM

 
Hai guys,
Phew. Lamanya iqa x update entry.
Iqa buzy sgt dgn kelas,assignment,exam,kuiz,club sampai iqa xdek masa nak update entry.
Okelah. Kali ni iqa nak citer pasal Caring Club UIA.
Iqa join club ni.
Club ni khusus utk buat community service utk rumah anak-anak yatim.
Club ni sangat2 aktif.
Baru2 ni iqa ada jugak pergi rumah anak yatim kat Puchong buat program mentoring utk mereka.
Dan pada 10/11  aritu Caring Club adakan Family Day di Female Sport Complex UIA.
Best sgt family day ni. iqa dapat kenal kawan2 baru dan senior2 lama member club ni.
Aktiviti  bermula dari pagi sampai petang dan dibahagi kepada 8 kumpulan : Pink, Coklat,Hijau,Ungu,Merah,Oren,Biru,Kelabu.
Iqa dapat grup Coklat! Ahaa..
Aktiviti lebih kepada game permainan sukaneka. hee.. cam bebudak plak.

Antara aktiviti2 yg diadakan:
Bola beracun

Maen bola pingpong dalam sudu

Isi air dalam botol

Cari gula2 dalam tepung

Passing belon berair

Makan roti + belacan + jem (yg ni paling mencabar.Belacan! aduyai..)

Paling iqa takley lupa baju dan tudung iqa basah kene air masa maen baling2 belon berair tu! Wuuu
Yang sweetnye Family Day ni pada akhir rancangan rancangan sangat diadakan sambutan birthday2 utk member2 caring Club yang lahir pada bulan 9 dan 10 aritu.
Diorang beli kek pada mereka2 yang befdey girl dan befdey boy!
Ha. Nampak x?? caring bukan hanya setakat pada anak2 yatim je tapi pada ahli2 kelab tu jugak. eheee.
Masa sambutan birthday tu ada pulak sesi pembalingan tepung.
Lawak betei. ! ahahaha.
Dan iqa paling tak sangka Group kitorang Coklat menang tempat ke-2 dalam banyak game2 tu!
Ahaaa.. hebat x???
Iqa harap program2 sebegini akan diadakan pada tahun berikutnya lagik.
Best sangat! Walaupun penat + baju basah +penuh dgn tepung tetapi hakikatnya hari tersebut amat bermakna bagi iqa. Ohooo. 

Caring Family Day


Group Coklat , tetibe sorg sesat dari group Hijau.aha

MC kitorg


 sebelom main bola beracun


Court basah dgn air selepas main belon air


Sesi pembalingan tepung !


Wakaka. comel x??? puihh.

Befdey Girl!

 Group Coklat! yeah!

thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa