السبت، 18 يونيو، 2011

FirsT ~ Experience!

Asalamualaikum anda sume,,
Hee,, da dekat 3 mnggu ak x blogwalking..
Bile bukak balik blog ak, ramai gak yg da follow ak..
3 mggu aku suda aku bermastautin di uia,,
Macam2 gak yg ak dapat.
Aku bwu dapat rasakan hidup di university memang sangat memebrikan dugaan yg hebat..
Lebeh2 lg dr segi kewangan,
Ye la, dulu kalau nak beli ape2 je, mnx kat mak ayah,,
Skang ni, huu.. sedenye,ade duet sendiri pon kene pandai bajet,,
Kat sini memang aku selalu ikat perut kot!!
Nak beli barang ape2 pon sti nak pilih barang yg plg murah.. hahahaha..
Kalau belanja je ikut sukati je, alamat tak berduet le aku,
Tp, ape yg bestnye kat cfs iium ni, hostel aku dekat gler ngan msjid,
Tiap2 ari ade ceramah, setiap kali wktu maghrib sti aku gi msjid, nak solat Jemaah..
Kirenye uia kat nilai ni bebas skeet r dr uia kat pj..
Kat pj memang sempit,, nak kuar pon susah,,
Tp lau kat nilai ari2 bole kuar.. hehehe..
Ok le, setakat ni je ak nak cter experience ak kat uia spnjg 3 mggu ni,
0h ye, setakat ni, subjek yg aku belajar 3 je,
Bahasa inggeris, bahasa arab, dan basic theme of al quran.. haha
Owg len sume da msok core coarse,, cume coarse aku je (Bachelor of Arabic) blum agi,,
Akk senior ckp second year  nnt bwu msuk core coarse,, hu2..
So, skang memang aku x bz la.. assignment ape pon x kene buat lg..
Kui3..

ni atra bgunn uia nilai,, hahaha.. rope umah kedai kan.......






 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa