الأحد، 31 يوليو، 2011

eNjuY with family...

Hai sume.. esok kte bakal menyambut Ramadhan..

Iqa nak wish SELAMAT BERPUASA KPD KORANG SUME!!!

Semalam,Alhamdulillah iqa dapat jumpe family iqa..

Da dua bulan kot x jumpa diowg sejak iqa belajar kat u ni..

Rindu gler kat diowg..

Mak iqa sempat beli kain nak buat baju rye..

Nilai kan terkenal ngan kain yg amat murah..

So,memang banyak r mak iqa beli kain...

Bhaha..

Paling best,, Petang tu iqa sempat drive nagn adik iqa pegi jalan2 kwsn Nilai..

Memang iqa rindu gler nak drive!!

Lawak btolla.. iqa kan da lame gler x drive,,so, mcm kekok r skeet..








Ade sekali tu, iqa nak reverse kete, tp byk kali mati enjin,,

Adeke ptot budak2 laki yg lalu kat situ gelakkan iqa!!!

Hampeh!! Adik iqa time tu memang malu gler.. ngee..

Tapi Iqa selamba rock je.. peduli ape,,lantak r..

Malam tu plak, iqa sepatotnye blik asrama,, tp iqa mals r..

Iqa nak teman mak ngan ayah tdo kat masjid,,

Syok kot tdo kat masjid!! First time..

Even tido kat masjid, iqa memang lena sungguh..

Tapi memang rse gembira sangat family lawat iqa ...

Bile di0wg nak balik tu, memang rase sede sgt,,,huu..





الثلاثاء، 26 يوليو، 2011

Confuse~~~~~..........~~~~~


Asalamualaikum teman semua,
Lame da iqa x blogwalking,,
Kali ni iqa nak kongsi satu masalah Iqa ni,
Iqa harap teman2 bole bantu Iqa,,
Iqa memang tgh buntu gler skang nih...

A big decision !! Btol x susah kalau nak buat sesuatu keputusan yang bakal merubah hidup kita...
Keputusan yang kte nak buat tu bakal menentukan masa depan kita,
Mcm berlaku kat Iqa,, Iqa btol2 tengah kompius skang nak j0in bisnes ke x,,,
Iqa masih pelajar lagi,, so, Iqa tak pasti Iqa boleh belajar sambil buat keje part-time...
Ape yang pasti, bisnes yg Iqa nak join ni insyallah bole bantu iqa sekeluarga..
Banyak yg Iqa perlu piker dari sudut positif en negative,,
Kalau ckp pasal bisnes, tentu nak sumbangkan modal tu perlu modal yg sngt besar..
Iqa pon xde le ade banyak duet skang nih...
And iqa actually still blom gtaw mak ayh lagi,,
Iqa takot jgak kalau diowg x setuju,,,
Istikharah pon iqa da buat da,,
Tp still iqa blom dpt petunjuk pape lagi..
Iqa btol2 tgh sede n buntu skang,,,
Ape ea yg iqa perlu buat??
Nak join ke x??
Teman2 ....
Tolong bantu iqa,,,,,



 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa