الثلاثاء، 26 يوليو 2011

Confuse~~~~~..........~~~~~


Asalamualaikum teman semua,
Lame da iqa x blogwalking,,
Kali ni iqa nak kongsi satu masalah Iqa ni,
Iqa harap teman2 bole bantu Iqa,,
Iqa memang tgh buntu gler skang nih...

A big decision !! Btol x susah kalau nak buat sesuatu keputusan yang bakal merubah hidup kita...
Keputusan yang kte nak buat tu bakal menentukan masa depan kita,
Mcm berlaku kat Iqa,, Iqa btol2 tengah kompius skang nak j0in bisnes ke x,,,
Iqa masih pelajar lagi,, so, Iqa tak pasti Iqa boleh belajar sambil buat keje part-time...
Ape yang pasti, bisnes yg Iqa nak join ni insyallah bole bantu iqa sekeluarga..
Banyak yg Iqa perlu piker dari sudut positif en negative,,
Kalau ckp pasal bisnes, tentu nak sumbangkan modal tu perlu modal yg sngt besar..
Iqa pon xde le ade banyak duet skang nih...
And iqa actually still blom gtaw mak ayh lagi,,
Iqa takot jgak kalau diowg x setuju,,,
Istikharah pon iqa da buat da,,
Tp still iqa blom dpt petunjuk pape lagi..
Iqa btol2 tgh sede n buntu skang,,,
Ape ea yg iqa perlu buat??
Nak join ke x??
Teman2 ....
Tolong bantu iqa,,,,,



 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa