الثلاثاء، 20 يناير 2015

Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa

Assalam guys.
Alhamdulillah. 18/1/2015 yg lalu, iqa selamat menjejakkan kaki ke bumi Malaysia.
Maka, berakhirlah kembara ilmu iqa di bumi Oman selama 5 bulan.
So, excited akhirnya dapat berpijak di tanah sendiri.
Serius, rindu sgt dengan Malaysia. Eheee..
Sebenarnya, iqa banyak beli souvenir utk org Malaysia.
So, ada sape2 tak nak hadiah dr Oman??
Eheeee.. jd sesape berminat meh join giveaway yang iqa anjurkan ini.
Ni pertama kali kot iqa anjurkan giveaway ini.
Penyertaan terbuka kepada semua pembaca samada yang mempunyai blog atau tidak.



Syarat-syarat penyertaan bagi Blogger:
1. Follow Blog Iqa.
2. Buat entry bertajuk “Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa”
3. Copy paste banner dan backlink kan ke entry ini.  
4. Publish.
5. Tinggalkan link entry di ruangan komen. 

Syarat-syarat penyertaan bagi yang tiada blog.
1. Add facebook iqa. (ZulaiqaNazri) supaya mudah iqa kesan peserta yang join.
2. Share entry ni di facebook dan tag Zulaiqa Nazri.   

Hehehe. Senang je kan syarat penyertaan?
Pemenang yang bertuah akan dipilih melalui random.org
Antara hadiah-hadiah menarik:
- Tshirt I Love Oman.
- Button badge Oman
- Pen I love Oman
- Keychain Oman
- Postcard Oman
- Hiasan dadu Oman

Tarikh tutup penyertaan : 26/1/2015 pukul 12.00 tgh mlm Waktu Malaysia. 

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa