السبت، 27 أغسطس 2011

:::Iftar Jamiee :::

Asalamualaikum kawan sume~
Apa kabar?? Memandangkan iqa ade kat rumah skang ni, so, iqa nak blogwalking~
Rsanya dekat berkurun da iqa x blogwalking ni… dekat nak bersarang da blog iqa nieh,, kikiki..
Hari selasa hari tu,, memang hari yg paling memenatkan,,,
Rasanya hari tu adelah hari yang paling penat puasa kot,,,
Kelas iqa start dari pagi sampai pukul 4 petang,,
Petang tu plak iqa kene siapkan satu lakonan untuk video kelas LEM,,
Pukul 6 ade pulak meeting ngan akk senior,,
Argh~ memang penat gler r time tu,,,
Tpi penat iqa hilang bile malam tu iqa ade iftar jamiee dgn classmate kelas LEM,,
Hahah,,bese le, da mkn sti le bertenaga an,, xkan penat lagi kot..
Iqa rsa iqa mkn sikit je kot,, tp x taw nape rsa kenyang gler…
Mungkin sbb ade barakah sbb makan ramai2 kot.. hehe.. ye ke???
Iftar jamiee diadakan setelah ktowg sume berpenat lelah meyiapkan MOVIE MERDEKA dan sorg
kawan iqa ni akn pegi sambung belajar kat morocco.. argh sede… Syifa jgn pegi!!! Huu…
Leader classmate iqa (Soleh) penah ckp kat iqa yg ktowg ni da mcm satu family,,
Ngee~ iqa pon dpt rasakan sume classmate iqa da macm adik beradik.. huhu,,, (jiwg tetibe)
Rasa sede bile kawan iqa akn pindah beljar kat tmpt lain,,,,
Pade director movie,, Syahmi , Iqa nak wish syukran sgt2 sebab belanja ktowg sume berbuka puasa,,
Rasa mcm terharu le plak sbb iqa rasa bg kaum pompuan xdela kene keje kuat sgt untuk siapkan video tu..




penuh gaya posing dpn sepanduk =)








Cume script writer le penat skeet,, =)
Iqa yg tugas bhg pr0p pon rasa mcm taK buat keje sgt… huu.. Pada Taufiq, Boo, dan Soleh, Tq ats
kerjasama kalian,,
Iqa da tgok vdeo tu, best je.. hahaha.. lawak~ rasa nak copy je….
Actually iqa nak letak pic masa iftar tu kat blog ni,, tp tetiba pic dlm hp iqa tu hilang plak… duyai..





pompuan melayu terakhir =)
p/s : x bole blah r pic nie..bhaha..







 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa