الخميس، 22 سبتمبر 2011

Luahan hati seorang blogger~


Lame btol iqa da tak post entry,,
Hee,,kali ni iqa nak post satu entry ni berkenaan wanita solehah..
Iqa btol2 terkesan drp satu nasihat kawan iqa ni mengenai couple,,
Erk,iqa akui iqa bknnye baik mane pun …
Kalau nak diikutkan iqa msej je dgn laki even ats bende yg tak berfaedah..
Tapi malam tu.. tetibe kawan iqa datang bilek iqa,, die try nasihat iqa,,,
Dan iqa dapat rasakan ape yg iqa buat selama ni adalah salah di sisi Islam..
Iqa menyesal dan btol2 insaf…
Iqa nak jadi wanita solehah~ tapi nape iqa buat semua tu???
Alhamdulillah… selepas kejadian tu iqa da kurang mesej dgn laki, kecuali ats bende penting je..
dan hati iqa lebeh tenang sebenanye selepas iqa 
melakukan perubahan ini....
Tapi iqa takot sebenanye,,,
Iqa takut iqa tak istiqamah …
Iqa taw iqa kene kuat dan sabar menghadapi dugaan ini,,
Inilah yg dinamakan jihad~ btol x??? huu..
Setiap kali dlm solat, iqa akan doa,moga Allah beri kekuatan untuk iqa sentiasa istiqamah dlm melalukan amal kebajikan…
Kawan2 blogger doakan iqa ea !!! Iqa btol2 nak jadi wanita yg solehah~
Ini ade satu entry yg berkaitan wanita solehah,,
Iqa juzt nak share link ni kat kawan2 sume..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa