السبت، 18 يناير 2014

Birthday Celebration at my Friend's House

 
 
Guys.
15/12 – 16/12 aritu tahun lepas Iqa dan classmates girls only stay kat rumah kawan iqa ni, Adila.
Tujuan asal nak celebrate birthday salah seorang classmate iqa, Nujma. Ahaaa.
Gilaa lahh.. tu pertama kali iqa menapak dan tidur kat rumah besar.  
Rumah serba lengkap.
Ada swimming pool, bilik karaoke, gymnasium, sauna, lift  apatah lagik. Wahaha..
Iqa rasa mcm duduk hotel je.
Then, kitorang masak ramai2 kat rumah beliau.
Bermacam2 juadah ada seperti Pavlova, lasagna, kentang goreng, filament ketam, sup cendawan + garlic bread dan mcm2 lagik.
Best sgt dapat stay kat rumah Adila selama dua hari. Hilang stress.ehee
Yg best sgt tu bila dapat naik mini cooper milik salah seorang ahli keluarga dia. heyy..

tangga cinderella!


dari depan rumah Adila


depan mini cooper


swimming pool! 



teruk ahhh budak2 ni nyanyi. hakhak
shopping beli barang. ehemm..Adila bertudung hijau.
pavlova. favourite iqa!
lasagna. air tangan Adila!


thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa