الأحد، 7 يونيو، 2015

Home Sweet Home!

credit: google 

Home sweet home!! Hehe
Iqa baru je sampai rumah setelah melalui keperitan hidup di university selama 5 bulan.
Tahun kedua as student sudahpun berakhir.
5 bulan kot x dpt update entry.
Semester baru2 ni iqa busy sgt. X sempat langsung nak bkk blog.
Sekembalinya iqa dr oman (exchange program) sebelum ni, iqa terus smbung semester baru di uia.
Amek 18.5 credit our, tapi busy nya Allah saje tahu.
Assignment like research, forum italeem, kuiz, mid term, presentation! Fuh! Penat.
Kekadang iqa nanges sbb rasa x mampu nak tanggung semua ni.
Tapi Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga lalui semua ni.
Dan sekarang iqa berada di rumah!
Cuti semester 3 bulan! Yahoo!!
Iqa x amek short sem, so dpt cuti lama.
Dapat sambut Ramadhan di rumah.
Baru2 ni bos iqa call minta tolong keje ngan dia buat kueh raya. Hahaha
Nampaknya tahun ni kali ketiga buat kuih raya dgn bos.
Bagus juga. Iqa bosan duduk kat rumah x buat hape2.
K guys. Nnt smbung lagi entry. ^_^ .

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa