الخميس، 20 يونيو، 2013

<<***___***>> Entry baru 2013




بسم الله الرحمن الرحيم.. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته..
Yomsio … (Korean language-Hello)
Hai teman teman.. apa khabar? Kaifahaluk?? How are u?? hewhew
Utk taun ni baru skrg update blog. Teruk kan?
Perasaan malas menguasai diri.lgi pon iqa lebih aktif Twitter.
Twitter tu da mcm blog iqa da.ahaa..
Sebenarnya,iqa tgh cuti skrg. 3 bulan cuti smpai bulan 9.
3 bulan cuti sebab iqa baru abis asasi.
So,skrg iqa tgh tggu panggilan degree utk bulan 9 ni.
3 bulan ni ape je iqa buat rumah???
Ahahaha.. mcm2..
Sementara tggu panggilan keje kot2 kalau dapat iqa buat keje rumah je
Mempeghosah (bahasa perak ni : mean- usik)  dapur
Kire iqa masak la. Kadang2 iqa cube resipi baru..
Ahaha,,siap ada buku resipi lagi.

 
huu.x teror masak.kene ada buku resipi



Kadang2 iqa bwat revision sket.
Baca balek paper al-aseer dalam bahasa arab tu.
Ye r.. iqa ni beljar je b.arab. tpi x banyak vocab arab. 



meja stdy berselerak.teruk x???

Tapi apa yg selalu iqa buat cuti apa lagi layan korea ahh..
Bole tgok cter korea online.

 
bole tgok cter korea kat cni : http://www.gooddrama.net/






Ahaha.tak taw kenapa,sejak masuk u ni iqa suke layan korea.
Ni sebab pengaruh kawan2 le.. heee
Tapi xde ahh fanatic sgt kat cter korea tu sampai nak tiru segala fesyen bagai dowg.
Cter korea ni best sbb pelakon2 dy comel kot.ahaha..ade plak pkir cenggitu.
Lagi satu, byk pengajaran kite bole ambil drpd cter tu..
Nanti iqa update ek apa cter2 korea yg best2 dan gempak2..
Okelah..
Kamsahamnida cinggu .. (terima kasih kawan2)
Sebab baca entry ni 

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa