الأربعاء، 25 مايو، 2011

FeVereT Kaler~

Salamualaikum!!! Selamat petang sume!!
Camne nagn iman hari nie???  Baik?? Oke ke ko?? Bese le manusia nie iman memang kadang nek kadang turun~
Btol x??? tpi kite kene le cube perbaiki diri agar iman kte sentiasa bertambah…
Ok~ berbalik pade topic yg aku nak bincangkan kali ni adelah mengenai feveret kaler…
Hahaha..tetibe plak tadi mase kat bilek air aku bole terpikir pasal warna yang aku fanatic gler nie..
Kalo korang nak taw ape wrna kesukaan aku,kowang usha je wane blog aku..
Hehe.. wane pink r..!!
Ngee~ aku memang fanatic kot ngan wane pink..
Kebanyakan barang pribadi aku sumenye wane pink..
Contoh: hanset,purse, baju,sneakers...
Tambah2 aku nak pegi u nie, kebanyakan barang aku beli utk pakai kat sne adelah bertemakan pink!!
Hahaha.. lawak,sampai alat mandi nagn tempat tido pon sumenye wane pink..
Kalo bule da besar nnti aku nak pakai kete wane pink!!
Bole x?? kui3..
Sebut pasal wane pink sebab ape ek aku minat????
Maybe sebab wane tuh Nampak feminine kot..
Tapi ade je yg benci wane pink sebab wane pink tu Nampak macam gedik!!
Btol ke?? Gedik pon bole dilihat pade wane??? Hahahaha…
Bagi aku xdela…
Tak kesa le minat wane ape2 pon,,,
Janji kite minat wane tu takde le smpai menyalahi syariat..
Btol x??
Kowang plak minat wane ape??
Pink jugak?? Hijau?? Hitam??
Hehe.. shre r ngan aku!!!


 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa