الاثنين، 11 أغسطس 2014

Tiket flight dah settle!

Assalamualaikum . guys.
Ingat tak iqa penah cter , iqa dapat pegi oman hujung bulan lapan ni. Pertukaran pelajar selama satu semester di sana.
Yahoo! Alhamdulillah. Tiket flight dah settle. Pergi balik.

Tiket pergi 

Tiket balik 

Actually, tiket flight ni UIA yang sponsor.
Tapi perbelanjaan lain kena tanggung sndiri. ehee
In sha Allah, bertolak dari KLIA 29/Ogos/2014 dekat dah ni
Hee. Flight Qatar Airways.
Cuak ada. Sebenarnya ni first time iqa nak naik flight.
Tak pernah jejak kaki ke oversea kot.
Doakan iqa tau!
Persediaan kat sana tak buat apa pun lagi. Huuu
Antara senarai nama penumpang termasuk iqa yang akan pergi pertukaran plajar,Oman:

hihi. nama iqa atas sekali


 

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa