الخميس، 4 سبتمبر، 2014

#1 Travelog Oman IIUM - KLIA's throwback

Assalamualaikum. 
hihi. untuk entri kali ni iqa nak cerita pengalaman iqa bermusafir ke negara orang. 
Alhamdulillah. Pukul 6 pagi iqa dan family dah terpacak di KLIA.
Tiba2 rasa berdebar. Ye la. First time.
Lepas solat subuh, iqa dah nampak ramai kawan2 iqa dan pensyarah berkumpul di suatu tempat.
And we decided to check in the luggage in a group. Klu check in ramai2 tak perlu la risau beg lebih berat kan.
Luggage iqa 27kg kot bila iqa timbang. Hak3. Gila. Paling maksimum 30 kg.
Iqa tak tau benda apa merepet iqa bawak.
Dah selesai check in beg iqa dan family duduk kat Old Town. Sarapan situ.
Salah seorang sahabat iqa, menghadiahkan iqa passport holder hello kitty, tudung hello kitty, pen dan button badge sebelum iqa pergi. hihi. Tq Fifi. mention nama sekali. 


Sebelum scan beg dan naik train, iqa dan family sempat bergambar.
Salam dengan mak dan ayah. Iqa tak tau nape, tak nangis pun. Mcm takde perasaan. Huu. Teruk. 

sebelum fly, bergmbar ramai2 dengan mak ayah, kawan2 dan pensyarah. 

iqa dengan adik iqa. bubye timah :(


kami, bakal2 student yang akan berjihad menuntut ilmu di sana


geng. ! 




 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa