الخميس، 5 سبتمبر، 2013

Blog Tour : Last Review for Three Great Bloggers

 
 
 
Hai korang. Hari ni last blogging sempena cuti 3 bulan ni. tsktsktsk..
Oke. Iqa nak buat last review untuk 3 blogger yang sgt hebat nieh. Muehmueh.


Blogger pertama:Nurul Farahizzati
(http://zafarah.blogspot.com

Bertemakan biru muda, blog ini dinamakan Ice Princess . phew. Puteri Ais. Hak3. Apa maksudnya?? Blog ni simple je tapi lawa. Iqa suka tgok. Tak serabut. Ahaa.. blog menceritakan tentang kehidupan beliau, pengalaman beliau menempuhi perjalanan hidup ni. pergh.apa skema gila ayat nih.ahaaa.. Cerita hidup dia siap ada part2 lagik tuh..fuhh… Sister Izzati ni rajin taw buat segmen. Ada sekali tu dia buat segmen blog review. Tengok ni. tapi da expired dahla segmen ni.


 sesape tak follow lagi mehla follow blog dia ni. Izzati peramah jugak orangnya. Dia selalu jugak datang baca dan komen entri iqa. Tq ya Izzati!!  



Blogger kedua:Sha
(http://ice-chirp-chirp.blogspot.com

Pergh. Sapa kenal Sha ni memang untung. Apa yang iqa taw Sha tersangatlah kreatif orangnya. Dia pandai buat kraf macam-macam. Keychain, bantal, casing la.. apatah lagik.. yang pasti sume hasil tangan dia buatan sendirian berhad ok. Dahlah sume buatan dia comel2 belaka.
Ha tgok ni! keychain dia buat sendiri.. gila ahh.. comelnya lahh!!


Waduuhh.. untung mana2 jejaka yang dapat merebut hati beliau. Sha jugak memang buat bisnes hasil kraftangan dia buat tu. Sesape berminat order je kat dia.



Blogger ketiga:Syahidah Fadilah (http://syahidahfadilah.blogspot.com)

Tajuk blog Kau Ilhamku. Ehem.. kau?? Sapa tu..ehehehe.. blog berwarna kecoklatan keorenan.haa.. simple. Cantik. Dia ni fanatic dngan novel. Nampak tu..


Gamaknya kalau ada sesape nak pinjam novel kat sister ni bole tak?? Berbanding ngan iqa, sister ni rajin join giveaway, contest sumelah.. iqa pemalas. Huuu.. iqa baru jewk follow dia. Tapi usha entri2 dia sebelom ni banyak gak informasi berguna boleh dapat dari beliau. Contohnya dia ada bagi tuto camana nak hack fb.hak3.menarik ni.. 


k. cukop review untuk kali ni.
hari ni last iqa kat rumah selama cuti nieh. Sobsob.
Pagi buta esok dah kena blah.
Doakan iqa kuat taw. Sebenarnya iqa tengah cuak nieh.
Yalah.dunia baru. dahle 3 bulan tak mengadap buku.
Rasa otak ni bersarang gilaa..
Lidah pon rasanya dah terbelit-belit nak berbicara dalam bahasa syurga tu. Choi…  

thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa