السبت، 24 أغسطس 2013

1 Piano 5 orang lelaki

 
 
Hai guys.
Cuba lihat video kat bawah ni. 



First time iqa tgok video ni iqa suka sangat.
Osem sangat diorang mampu buat lagu jadi cenggini.
Sape je kan yang tak kenal penyanyi band One Direction.???
Lagu yang dimainkan di atas berjudul What Makes Me Beautiful dinyanyikan oleh penyanyi2 band One Direction.
Terus terang, iqa tak minat langsung lagu2 One Direction ni.
Sebab iqa bukannya peminat tegar lagu English.
Tapi, bila terjumpa video ni kat youtube,,tetibe rasa suka kat lagu ni. Ntah spirit mana datang.ahaha
Mungkin sebab cara dorang mainkan lagu ni.
Hebatkan dorang ni Allah lagi hebat.huu mampu mainkan lagu ni menggunakan satu piano je??? Pulak tu sampai 5 orang
Best sangat layan video ni. Oke.iqa letak lagu ni dalam blog.ehee..

thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa