الثلاثاء، 20 أغسطس 2013

Movie Peemak (Thailand)

 
 
Guys..
Suka  tak layan cerita hantu??
Iqa suka.
Tapi klau iqa tgok mesti tutup telinga ngan mata sebab takut dengan unsur suspen cter tu.hee
Oke kali ni iqa nak suruh korang tgok movie PEEMAK cerita hantu Thailand.
Pertama kali iqa tgok best gilakk.
Yg pasti ceritanya takdele seram sangat pon.
Cerita ni lebih kepada versi cinta + lawak jenaka. Serius best gilee.ahaaa



Synopsis :
Peemak mempunyai seorang isteri yang sangat cantik iaitu Nak. Dia sangat sayang akan isterinya. Namun, ketika Peemak pergi berperang, isterinya mati ketika melahirkan anak mereka. Dan apabila Peemak pulang dari berperang, Nak sudah menjadi hantu. Pada mulanya Peemak tidak tahu yang isterinya sudah mati. Sahabat-sahabat Peemak yang sudah mengetahui akan hal isterinya tersebut berusaha untuk memberitahu Peemak. Dan berlakulah pelbagai konflik dalam cerita tersebut.
……
……
…….
Nak tau lebih lanjut??? Tgok je online kat internet. Cari yang ada subtitle la.
Best sangat. Sebab cerita ni penuh dengan kelakar.
Satu pengajaran yang iqa dapat drp cerita ni : Pabila menyayangi seseorang terimalah pasangannya seadanya.
Part last movie ni iqa terharu sangat dengan watak Peemak. Sedih...


thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa