الأربعاء، 14 أغسطس 2013

Kenapa komen ada yang kene SPAM????

 
 
Hai kawan-kawan blogger..
Sapa2 sni ada yg guna google+comments kat bhagian post comments takk??
Iqa lebih prefer guna google+comments sebab bila org komen entri kita,kita bole reply balek dan org yg komen tu akan dapat taw.. < --- ha..faham tak? Sory ayat berbelit.
So,, kat situ akan berlaku conversation .. rasa mcm wujud satu hubungan yg boleh mengeratkan silaturrahim. < --- ce..tetibe..ahahaha..
Tapi,, masalahnya iqa ada problem sikit ni.
Al-maklumlah iqa pegguna google+comments yg baru neh.. so..byk mende tak taw.
Tetibe iqa perasan comments daripada seorang kawan blogger iqa neh kene spam.
Nampak tak ni.. warna biru tu.. iqa klik REVIEW COMMENTS

 
Then,, keluar mende nieh.. 


Peliknya… dia komen camni je…
Takkan kene spam kot.. dan iqa tak pernah langsung spam komen org.
Camana plak google+comments ni sendiri2 bole plak nak spam comments org.huuu
Pada pendapat iqa org nih comment salah tulis nama kot.. patut nama iqa.. dia tulis Zara.
Sebab tu komen dia kena spam.ahahaha.. < ---- melawak jee
So,, ada sapa2 boleh tolong iqa tak??
Iqa tak pernah langsung spam komen dia neh.. dan iqa pon sebenarnya dah lama tak dapat komen entri daripada dia nih..
So,, mungkin sebab spam iqa tak dapat tgok komen daripada dia.
Camana ya nak selesai masalah nih?huuu
Dan kenapa hal sebegini terjadi??


thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa