الثلاثاء، 13 أغسطس 2013

Kad Raya dari Classmates

 
 
 
Hai kawan kawan.
Lamanya iqa dah tak update entri.
Raya kali ni iqa agak busy sikit.
Setiap hari keluar kot beraya rumah orang. Ahaa…
Hari ni iqa nak update entri pasal kad raya lagik.ahaa..
Ingat lagik tak iqa penah update satu entri (klik link entri) berkenaan kad raya sebelum ni??
Tuptup.. pagi tadi tetibe iqa dapat dua kad raya dari classmate iqa.
Walaupun dapat kad ni lepas raya,, iqa rasa seronok sangat. Ahaaa…
Kad raya pertama ni dari classmate iqa IQBAL budak kelantan.

Comel tak?? Ahaa.. warna hijau+turquoise .. siap dgn tulisan warna warni lagik…

Kad raya kedua ni pulak dari FATIN ,, budak kl .
Fatin merupakan roommate dan classmate iqa dulu kat cfs.
Paling terharu bile Fatin cakap dalam kad raya tu "You're the best friend ever.. I Love U" 
Kad raya fatin warna hijau jugak..


Iqa memang tak sangka kot dapat kad raya.. ahaa.. seronok gilaa bile dapat mende nieh dari posmen tadi.
Jadi, sebagai balasan iqa ada jugak buat kad raya untuk diorang.
Iqa buat sendiri kad ni guna application dalam laptop ni je.. ahaaa..
Memandangkan kitorang belajar BAHASA ARAB, so iqa buat kad raya nih fully dalam bahasa arab.hee
Ni kad raya khas untuk FATIN.
FATIN minat warna oren. Jadi kad ni iqa buat warna oren.



Yang ni pulak kad raya khas buat IQBAL ..
Iqbal minat warna pink.. ahaa… sama feveret kaler iqa.. jadi kad raya dia warna pink.
Kad raya nih nampak jiwang sket. Kah3.. sory IQBAL



Oke.. buat IQBAL DAN FATIN ,, terima kasih sgt2 post kad raya kat iqa..
Terharu sgt rasanya.
Rasa mcm ada org caring plak kat iqa.ahaa…
Dan iqa mintak maaf sgt2 sebab tak post kad raya kat korang..huu.. 

thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa