السبت، 20 يوليو، 2013

"Degree's Offer Letter from IIUM"

 
 
 
Hai kawan kawan,,
Pastinya student2 lepasan matrik atau stpm tak sabar tunggu result upu kann???
Diorang yang dapat menyambung pengajian ke degree akan dapat ditempatkan di mana2 universiti di Malaysia ini.
Begitu jugak dengan student cfs (Centre for Foundation) < ---bahasa melayu: asasi/matrik UIA PJ.
Budak2  asasi uia pj (termasuk iqa) pulak tak sabar tunggu offer letter untuk further study dalam degree ke Kampus Gombak atau Kampus Kuantan.
Student yang amek asasi uia ni konfem2 akan dapat sambung degree ke UIA jugak… takkan ke university laen plak kann…
Dan Alhamdulillah.. offer letter dah pon keluar hari ni…
Ahahaha..gembira sgt… akhirnya ..penantian itu suatu penyeksaan. Hak3..tetibe.



Bachelor of Arts( Honours) in Arabic for International Communication
Ijazah Sarjana Muda Sastera (Kepujian) Bahasa Arab untuk Komunikasi Antarabangsa.

Ni adalah title degree yang iqa akan pegang nanti.. wakakakaka…
Macam lawak plak bunyi dengarnya..
Yang tak boleh blah tu ada perkataan “Honours” ..
Kepujian sgt,, ahahahaha
Papepun gembira sangat,, akhirnya betul2 dapat jugak sambung pengajian dalam degree..
Iqa dah banyak kali pegi IIUM Gombak.. best sgt tgok environment kat sana.

IIUM GOMBAK.. woo woo.

Kali ni iqa betul2 akan belajar kat sana nanti bulan 9 ni nnti.. In sha allah.
Major akan ambil komfem2 bahasa arab.. Minor plak ingat nak ambil Bisnes. Hewhew.
Doakan iqa taw dapat schorlarship…
Sekarang ni insha allah iqa nak try apply scholarship guna result final asasi dulu.
Mana taw,, ada rezki dapat. In sha allah. 



thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa