الأحد، 7 يوليو 2013

Video Faradyable - Bila Avenger Lapar

 
 

Hai bloggerss…
Ahaaa..sapa tak kenal  Faradyable??? Atau nama sebenar dia 
 Farady Anuar??

Farady Anuar
Faradyable antara anak muda yg sangat famous kat Youtube  selain  
Mat Lutfi or Maria Elena.
Tapi dia bukan yg suka buat vlogger cam Mat Lutfi sume tu..
Dia suka ubah suara kat citer,then tukar kepada suara dia.
Contohnya dalam satu citer tu semua suara dia sendiri. 
Mana ada suara org len.
Dia pandai gila buat suara macam-macam..
Pulak tu suara2 dia mcm betul2 org tgh cakap dalam citer tu.
Iqa memang minat gilaa sume video2 dia sebab semuanya lawak2 belaka.hak3.
Paling iqa suka video dia #Bila Avenger Lapar part 1 dan part 2
ce korang tgok. 
Serius lawak.. !!
Kalau iqa bosan,mesti iqa layan citer tu.
selain tu ada video
#Temuramah Bersama Messi
#Temuramah Bersama Rooney
#Kisah Ader
#Berus Gigi
Dan banyak lagi…
kalau nak tgok bukak je channel kat Youtube .juz taip Faradyable.



thank you for reading photo: Thank you for reading! Congratulationssecond.png

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Blog Iqa|Template Edited by Sharina ElyanasHaRiNa eLyaNa